Supraveghere

Supraveghere video

Instalare si configurare sisteme de supraveghere video

Alegerea sistemului de supraveghere video porneste de la o analiza a necesitatilor de securitate ale companiei. Sistemul este proiectat pentru fiecare cladire/spatiu ce trebuie monitorizat si se va tine cont de urmatoarele aspecte: gradul de protectie in functie de valorile protejate,cai de acces, circulatia personalului propriu si al clienilor, amenajarile fizice interoare si exterioare. 

BIT Consulting ofera servicii de instalare, configurare, mentenanta a sistemelor de supraveghere video atat pentru persoane fizice(apartamente, case..) cat si pentru persoane juridice (spatii de birouri, institutii publice, cladiri...).

Echipa noastra tehnica este formata din specialisti gata oricand sa va ofere consiliere in alegerea celei mai bune solutii adaptate la nevoile dumneavoastra, tinand cont de bugetul alocat lucrarii, fiabilitate precum si a regimului de utilizare.

Exterior sau Interior?

Camerele de supraveghere video se impart in camere de interior si de exterior. Cele de interior sunt folosite pentru supravegherea spatiilor inchise, apartamentelor, birourilor, holurilor. De asemenea se pot instala si camere video de interior discrete, folosite de cele mai multe ori pentru supravegherea copilului sau a bonei. Aceste camere se pot monta in diferite locuri ascunse: in prize, lampi, rame de tablou etc.

Video

Camerele de supraveghere de exterior sunt folosite pentru supravegherea spatiilor deschis. Acestea au protectie impotriva ploii, zapezii, a cetii, precum si impotriva socurilor fizice. Atat sistemele de supraveghere de interior cat si cele de exterior sunt dotate cu leduri infrarosu pentru filmare pe timp de noapte precum si cu alte functii.

Mod de lucru

Dupa achizitionare, echipa noastra se va deplasa la locatie in vederea instalarii sistemului. Impreuna vom lua cea mai buna decizie in ceea ce priveste amplasamentul camerelor. Activitatea de instalare a camerelor de supraveghere poate dura intre 3 ore si 5 zile, in functie de complexitatea sistemului de supraveghere ales.

In functie de numarul de camere alese, se alege DVR-ul (digital video recorder) care poate fi cu 4, 8, 16 sau 32 de canale video. Tot in functie de numarul camerelor si de perioada de timp in care doriti stocarea inregistrarilor se alege hard diskul. In functie de preferinte, daca se doreste vizualizarea imaginilor live sau a inregistrarilor se poate opta pentru un televizor clasic sau LCD . Filmarile mai pot fi vazute, pe laptop, tableta sau pe telefonul mo]bil Se alege locul de depozitatre al DVR-lui si se incepe instalarea si configurarea camerelor.

De asemenea BIT Consulting mai ofera si servicii de instalare si configurare:

  • sisteme de alarme (cu fir / cablate, fara fisr / wireless);
  • sisteme de detectare si semnalizare incendiu;
  • sisteme de interfonie si videointerfonie

Cablare Structurata

Bit Consulting

Instalare camera video

Configurare camera video

montare camera video

Configurare dvr

Reparatii laptop