Centrale telefonice

Centrale telefonice

Configurare si instalare

BIT Consulting ofera servicii de instalare si configurare centrala telefonica pentru companii, institutii publice, companii de stat. Tehnicienii nostri sunt specializati pe modele de centrale PANASONIC si SIEMENS.

De ce avem nevoie de o centrala telefonica?

Gestionarea apelurilor si comunicarea informatiei catre departamentul corect este cel mai important lucru intr-o companie, astfel necesitatea unei centrale telefonice apare atunci cand:

 • doriti sa aveti mai multe linii telefonice si de fax;
 • doriti ca fiecare departamnent sau fiecare angajat sa aiba un telefon;
 • doriti sa transferati o convorbire catre alt departament sau coleg;
 • doriti ca faxul sa intre automat;
 • doriti sa economisiti la plata facturii si optati pentru o centrala ce suporta linii de intrare de la mai multi operatori de telefonie: fixa sau mobila;
 • numarul de convorbiri internationale impune implementarea sistemului VOIP;
  panasonic

  Centrale Panasonic

  Asiguram instalarea si configurarea centralelor telefonice Panasonic indiferent de modelul aceteia. Modele de centrale pe care le-am instalat si configurat:

  Panasonic KX-TES824 + KX-T7730, KX-TDA100CE+KX-TDA0108XJ+KX-TDA0170XJ+KX-TDA0180X+ 2 buc KX-T7630CE+ 6 buc KX-T7665CE , KX-TDA200CE + KX-TDA0104XJ + KX-TDA0170XJ + KX-TDA0180X + 2 buc KX-T7630CE+ 6 buc KX-T7665CE.

  Firma noastra comercializeaza, instaleaza si configureaza intreaga gama de sisteme de telefonie Panasonic, avand astfel posibilitatea de a oferi solutii de telefonie care se adreseaza tuturor categoriilor de clienti.

  Centrale Siemens

  Asiguram instalarea si configurarea centralelor telefonice Siemens indiferent de modelul aceteia. Modele de centrale pe care le-am instalat si configurat:

  Siemens: Euroset Line 8i (esl 8i), Line 16i (esl 16i), Line 48i (esl 48i), Hipath 3300, Hipath 3500, HiPath 3150, Hipath 3250, Hipath 3350, Hipath 3550, Hipath 3750.

  In cazul in care aveti o centrala telefonica Siemens si doriti configurarea si instalarea acesteia ne putti contacta. Echipa BIT Consulting va sta la dispozitie.
  Siemens

Instalarea si configurarea unei centrale telefonice

Odata achizitionata o centrala telefonica , trebuie instalata si configurata in conformitate cu nevoile si cerintele beneficiarului. Pentru instalarea centralei telefonice intr-un spatiu de birouri este necesara o cablare structurata. Pentru mai multe detalii accesati pagina cablare structurata.
De asemenea instalarea centralei se poate face si pe o retea existenta, retea care trebuie testata si verificata. Dupa instalarea centralei se va organiza un training cu personalul utilizator privind functionalitatile sistemului de telefonie.

Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati, echipa BIT Consulting va sta la dispozitie

Configurarea si Instalarea Centralelor Telefonice

Bit

Instalare centrala telefonica

configurare centrale

Centrala in Rack

configurare telefoane

Configurare centrala

Instalare centrala