cablare birou

Cablare Structurata birouri

Spatii de birouri sau Cladire birouri

Serviciile noastre se adreseaza companiilor care au in plan schimbarea sediului sau modernizare actualului sediu si doresc o cablare structurata a retelei de calculatoare pentru o buna functionare a infrastructurii IT. Oferim servicii de cablare pentru birouri si cladiri de birouri aflate in Bucuresti si imprejurimi.

cablare birou

Cablari structurate spatii de birouri - realizam o infrastructură de retea noua sau o modernizam pe cea existenta. Proiectarea unei retele pentru un spatiu de birou trebuie sa se realizeze cu mare atentie pentru ca la finalul lucararii aceasta sa arate perfect din punct de vedere al firelor si sa functioneze la parametrii maximi. BIT Consulting ofera servicii de cablari structurate din 2005 iar pana in prezent am realizate zeci de lucrari atat pentru spatii de birouri cat si pentru cladiri intregi. Toate sistemele noaste sunt moderne si se bazeaza pe o infrastructura de retea elastica.

Oferim urmatoarele servicii de cablare:

  • proiectare si instalare retea Cat 5 / 5e (date sau voce), și Cat 6 (date sau voce), CAT7, fibra optica, și rețele fara fir
  • instalare rack-uri, patch panel-uri;
  • instalare centrale telefonice si alte elemente conexe.
  • instalare server LINUX sau Windows
  • instalare completa de hub-uri de rețea, routere și switch-uri.
cablare rack

ULTIMA LUCRARE

BIT Consulting a executat lucrari de cablare structurata in ultimii 9 ani pornind de la cladiri si spatii de birouri aflate pe acelasi nivel si ajungand la cladiri intregi cu 4 etaje.

Ultima lucrare pe care am realizat-o se afla in zona Baneasa, (Metav Businesse Park) cand am interconectat doua cladiri intre ele printr-un tunel de fibra optica. Intr-o cladire a fost necesara si cablare structurata, unde s-a realizat un deviz cu care clientul a fost de acord. S-a semnat un contract, ulterior tehnicienii au inceput proiectare si instalarea. In total s-au instalat 48 de prize in cea de a doua cladire, iar absolut toate firele au trecut printr-un canal cablu, astfel incat nici un fir nu a ramas la vedere. La cererea clientului cablarea s-a facut cu cablu utp CAT6. La aceasta lucrare au lucrat doi tehnicieni aprox 4 zile lucratoare. In camera serverelor a fost instalat un rack (img stanga) care contine: pach panel-uri, swith-uri, centrala telefonica, si 4 premiseluri.

Camera pentru rack si servere

Serverele sunt precum creierul unei corporatii, daca acestea nu functioneaza la capacitate maxime activitatea firmei poate fi ingreunata sau chiar intrerupta. Camerele care gazduiesc rackul si serverele sunt o parte esentiala a infrastructurii unei retele din cadrul unei companii. Trebuie să se asigure ca acest mediu este bine construit si instalat.

In multe cazuri, serverele sunt rackabile si se instaleaza in interiorul rack-ului. Sunt si situatii cand acestea din anumite considerente nu se afla in camera serverelor sau se afla intr-un data center. Oricum ar fi camera in care se afla rack-ul este o compnenta ensentiala a infrastructurii de retea a unei companii. De la cablurile alese pana la pach panel-uri, swith-uri si ajungand pana la rack-uri si servere , toate acestea trebuie sa asigure un mediu corect de functionare

Solictati o cotatie de pret daca va aflti in una din situatiile de mai jos:

  • doriti modernizare retelei existente;
  • doriti un DEVIZ pentru CABLARE;
  • aveti nevoie de consultanta in vederea proiectarii retelei;
  • va mutati si aveti nevoie de servicii de cablare ;
  • detineti sau inchiriati un statiu de birou unde nu exista cablare

Daca va regasiti intr-una din situatiile de mai sus BIT Consulting va poate venii in ajutor cu serviciile de care aveti nevoie.

Putem sa va oferim un consultanta in vederea realizarii unei lucrari de cablare. DEVIZUL realizam GRATUIT dupa o evaluare a locatiei si a materialelor ce se vor utilita.

Pentru un deviz de cablare sunati la nr 0725 557 787 sau 021 326 44 70 sau accesati formularul de contact

Cablari Structurate

Bit Consulting

retea fire

pachpaneluri

instalare fire cabluri

instalare rack

insalare cabluri