Cablare structurata

Servicii Cablare structurata Institutii

Cablare structurata pentru institutii publice, spatii comerciale, companii de stat

BIT Consulting ofera servicii de cablare profesionala pentru Institutiile publice din Bucurest iatat prin intermediul achizitiilor directe cat si prin licitatii (SEAP).

Un sistem complet de cablare structurata reprezinta pasul principal pentru o buna functionare a infrastructurii IT . Aceasta infrastructura serveste o gama larga de utilizatori: servicii de telefonie si transmitere de date pentru reteaua de calculatoare.

Retelele de astazi sunt proiectate pentru a transporta cantitati mari de informatii la viteze incredibile. Pentru a realiza acest lucru pe cablu torsadat (UTP), mai multe criterii trebuiesc inteplinite. Echipa BIT Consultng sa poate ajuta sa realizati acest lucru.

Fiecare sistem de cablare structurata este unic. Acesta depinde de :
  • Structura arhitecturala a cladirii, care adaposteste instalatia de cablare;
  • Produsele de cablu si de conectare;
  • Functiune a instalatiei de cablare;
  • Tipurile de echipamente folosite
  • Cerintele clientului
  • Garantii producator.

BIT Consulting va ofera o evaluare completa a nevoilor curente de cablare retea (cupru, fibra optica, sau fara fir) si de identificare a ceea ce este necesar pentru a conecta in mod eficient toate componentele sistemului. Lucram indeaproape cu furnizorii de echipamente retea si date,arhitecti, antreprenori generali, electricieni, pentru a asigura integrarea propriu-zisa.


Modalitatea de lucru

1. Un tehnician IT este desemnat pentru vizualizarea sediului. .

2. Crearea devizului: in deviz sunt trecute toate echipamentele si orele de lucru necesare pentru crearea unei cablari structurate . Etape de realizare deviz cablare structurata:

  • Stabilirea locului (camerei) -data center unde va fi amplasat rack-ul central cu toate echipamentele necesare: router, swich, server etc.
  • Se va stabili numarul de prize de retea si de telefonie precum si pozitia acestora in cladire.
  • Dupa stabilirea numarului de prize, ramane sa se stabileasca numarul de porturi de retea necesare in switch-uri si in patch panel-uri.

3. Retusarea devizului : conform cerintelor, In aceasta etapa se vor face ultimile modificari ale devizului.

4. Executarea lucrarii: Se trece la realizarea efectiva a cablarii spatiilor, montarea canalului de cablu, a prizelor, sertizarea in patch panel, numerotarea cablurilor, etc.

BIT Consulting se angajeaza sa furnizeze cea mai buna calitate a serviciilor pentru fiecare client. Scopul nostru principal este de a satisface nevoile si de a depasii asteptarile clientilor nostri oferind in acelasi timp solutii de cablare structurata rentabile.

Pentru mai multe informati va rugam sa ne contactati la nr 0725 557 787 sau 021 326 44 70 sau accesand formularul de contact.

Cablare Structurata

Bit Consulting

Fir CAT 6

Rack cu server

Priza internet

Cablu date

Cablare client