cablare aparteament

Cablare apartamente si vile

Conexiune de date si voce acasa la tine

 

Oferim servicii de cablare pentru vile si apartamente din Bucuresti si Judetul Ilfov. Cablarea in locuite familiale, fie ca vorbim de apartamente sau vile se poate realiza atat prin crearea de retele wireless cat si prin cablu utp.

Rețelele wireless sunt mai populare printre utilizatori, deoarece acestea pot fi instalate rapid. Cablurile sunt folosite doar pentru a conecta router-ul in WAN sau in LAN in functie de configuratiea dorita.

tp link

Daca va aflati in procesul de renovare a unui apartament sau a unei case putem sa va ajutam atat cu instalarea retelei de internet si telefonie cat si cu instalarea de camere video sau sisteme audio. In functie de preferinte si posibilitati firele se pot masca in interiorul peretilor iar acolo unde nu se poate printr-un canal cablu. La finalul lucrarii toate firele vor fi perfect mascate, astfel incat nimeni nu se va impiedica de acestea.

Puteti solicita interventia unui tehnician pentru a lua deciziile cele mai bune privind materialele si echipamentele ce urmeaza a fi folosite. In functie de acestea tehnicianul nostru poate sa va faca un deviz complet de cablare pentru locuinta dv. Devizul va contine: materiale folosite, manopera, pret, timp de lucru.

Retele fara fir de tip wirelees sunt cele mai intalnite in locuintele familiale fie ca vorbim de case sau apartamente. Configurarea unei retele fara fir este mult mai usor de efectuat decat cea traditionala cu fir insa nu de cele mai multe ori are si randamentul cel mai bun. In cazul in care folositi reteua wireless doar pentru a naviga pe internet, pentru a primi si trimite e-mailuri sau pentru operatiuni care nu necesita upoad mare, reteau wireless este cea mai portivita alegere pentru dvs. Totusi exista apartamente sau case in care peretii sunt foarte grosi si din beton prin care semnalul este transmis foarte greu dintr-o camera in alta. De aceea alegerea echipamentului wireless este foarte importanta in aceste conditii. Modelul de echipament wireless folosit poate afecta performantele retelei de internet. De asemenea configurarea unei router wireless si a tuturor echipamenteleor de comunicare pot imbunatatii performanta retelei .

Reteaua cu fir in general este folosita in casele mari acolo unde infrastructura este construita din timp sau acolo unde este necesar ca viteza de internet sa fie foarte mare iar conexiunea sa fie una stabila. In acest caz performantele retelei sunt mult mai mari decat a unei retele fara fir. Puteti solicita interventia unui tehnician pentru sfaturi si ulterior pentru crearea unui deviz de cablare structurata acasa la dv. In functie de buget lucram cu materiale de top sau cu materiale low cost. Proiectam si instalam orice retea de cablare in Bucuresti sau judetul Ilfov.

Oferim urmatoarele servicii de configurare:

  • retea cu fir;
  • retea wireless;
  • instalare sisteme audio;
  • instalare sisteme video

Oferim servicii de instalare camere de supraveghere la tine acasa

In cazul in care doresti sa supraveghezi o anumita incapere sau un intreg apartament instalarea unor camere video este solutia cea mai buna. Suntem in masura sa va oferim sfaturile cele mai bune astfel incat solutia aleasa sa se potriveasca cel mai bine cu necesitatile dvs. Daca va decideti ca aveti nevoie de un astfel de serviciu noi va stam la dispozitie. Daca vorbim de camere video de interior instalarea acestora se poate face in spatii inchise cum ar fi: camera de apartament sau casa, birou, hol, Sali, etc. Mai exista si posibilitatea de instalare a unor camere ascunse daca se doreste o supraveghere video discreta (spre ex daca vrei sa supraveghezi bona atunci cand sta cu copilul, ..) Putem sa va ajutam cu sfaturi in alegerea camerei portivite si sa ne deplasam la dvs pentru o evaluare si un deviz privind costurile totale pentru aceasta

camera de supraveghere.

Pentru o cotatie de pret sunati la nr 0725 557 787 sau 021 326 44 70 sau accesati formularul de contact

Cablare Structurata

Bit Consulting

cablare vila

Inlocuire placute RAM defecte

cablare structurata apartament

priza retea

cablare aparteamente si vile